måndag 30 mars 2009

najs

Den här dagen har gått så himla bra. Faktiskt. Ungarna har inte haft några större utbrott, bråkat eller så.
Jag messa Marina i mrose och hörde om de ville fika. Så kunde Nina och Niklas få leka lite. De var givetvis på!
Efter kaffe å bakelse...bulle och Mer, så styrde vi kosen mot lekparken. Blåste som tusan men barnen hade kul med gungorna och tjoade och tjimma.
Jag berätta för henne om vad jag tänkt på angående jobb och så.. och det tyckte hon lät som en bra idé. Men då sa jag herregud jag MINNS ingenting. Jooo da det sitter i handleden, menade hon och skulle göra ett lite förhör,haha.
Kom igen ett PLU nu! banan? haha nääää jag minns inte sa jag.. vi bubbla vidare. Helt appropå säger jag 48- gröna äpplen. HaHa! Kanske sitter ändå! Det är ju i alla fall 5 år sedan.

En tantaluring från Skatteverket ringde idag. Väldigt trevlig och förstående. Helt på min sida. Och efter de fått in rätt papper så skulle summan på restskatten ändras per automatik. Najs!
Skööööönt att ha Skatteverket på sin sida!

Sen har vi pysslat lite här hemma. Jag har tagit ner gardinerna i flickornas rum. Jag ska sy om dom. I stället för längder ska de få kappor. Mycket smidigare när det är små fönster. OCH framför allt katterna gnuggar inte av sig päls på dom varje gång de sitter i fönstret. Vi får se hur det blir. Jag och symaskiner talar inte alltid samma språk.

Gazzas öron är lite utav ett mysterium. Han tappar pälsen där. Har kommit bara så där. Han har inte kliat något mer än vanligt. Han kliade lite i början när han fick på sig halsbandet..men det har han slutat med nu och vant sig vid. Och det var ju på halsområdet.
Jag vet inte, medn två saker kanske. Det ena- foderallergi. Vi böt foder här i samma veva som det börja. Det andra- han var ute när det var så där kallt. Kanske förfryst öronen... skumt det där. Och han är inte geggig i öronen heller. Men några små små sår på öronen finns..
Får bli att ringa vetten.

Idag gjorde jag nåt mumsigt till kvällsmat. Baconinlindad kycklingfilé, kanske är dumt att äta kyckling i dessa dagar. Och förresten vem gör något så dumt?! Sabotage...jag förstår inte.
I alla fall maten. Jag lindade bröstfileér som jag pepparat å saltat lite i bacon. Brynte dom först ganska hårt på var sida för färgen. Sen sänkte jag så de fick bli genomstekta. Och lät det puttra i grädde och lite mjölk som jag smaksatte med creme bon jour gräslök... till det potatis och tomatsallad. MMMmm! Riktigt smaskit!

gokväll!

1 kommentar:

  1. Ska du börja på Lidl igen?? Du banan är väll 1?? Snacka om att vissa grejer sitter, som man verkligen inte behöver i huvet...kram

    SvaraRadera