söndag 19 april 2009

Kaffet är gott!

Nu har jag inte skrivit av mej på några dagar.. Har inte orkat direkt. Ronja har varit mindre kul att tas med på nätterna den här veckan... ingen aning om varför!? Hon bara vaknar,inget gnäll bara en massa bök. Mellan ca 03-05, skiiitspännande...
Sen är de inne i en period båda två, Nina trotsar typ allt!! Och Ronja blir supersur så fort hon stöter på en motgång och tjurar... Man blir lite matt... Gnäll,tjat och skrik i ett!!
Nina var med R på fyraårskoll i fredags. Det gick bra. Hon är 101lång och väger 17,8kg.. Men hon tyckte att öronkåporna var läskiga,så det ska göras om även syntestet ska vi göra om för hon kan se lite dåligt. . Vi får se. Det ligger ju i släkten så att säga.. Jag behöver ju nästan linser för att se fram till glasögonen, haha.
Igår åkte vi och grilla en flinta i Östansjö, trevligt trevligt. Lite knytis så där. Jag gjorde en potatisgratäng och en sallad. Säger det igen Nina och Leo leker jättebra.
Igår lekte även Ronja och Maj litegranna. Ronja tycker Maj är lite läskig.. Men det kommer.
Nu är biljetterna till Ladies Night beställda! YAY! Vi är 15 stycken som åker.
SKIIITKUL!
Idag har Nina dansen igen, påskuppehåll sist. Så jag tänkte baka något nytt.. Får se hur det blir! Varför ska jag baka?! Jo... vi ska fika här efteråt med mamma å pappa.
Judgen... R är brydd. Förgasaren är inte i sitt friskaste tillstånd. Önskar verkligen att vi kunde köpa en ny.. alltså ha råd till det.. Inte så kul att ha en bil och inte kunna bruka den på rätt sätt.
Och jag vill sätta massa grejjor i rabatten och solcellslampor..
nähä... nu ska jag slurpa vidare på kaffet mitt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar